15May2020

Een felicitatie van onze Burgemeester

    Hanne van Aart

Beste leden van La Jeunesse,

Van harte gefeliciteerd met het 50-jarig bestaan van jullie sprankelende koor! En wat had dit jaar een mooi feestjaar moeten worden maar helaas gooit het coronavirus roet in het eten. Dat is natuurlijk ongelofelijk vervelend, want ook al staat vanzelfsprekend voor iedereen de gezondheid van gezin, familie en vrienden bovenaan het prioriteitenlijstje, desalniettemin wil je graag juist in de nabijheid van gezin, familie en vrienden de mooie momenten in het leven met elkaar vieren. Het 50-jarig bestaan van La Jeunesse is zo’n bijzonder moment. Als koor zingen jullie een gevarieerd repertoire. Blues, popmuziek en close harmony, altijd aangepast aan het evenement waar jullie uitgenodigd worden om te zingen. In vrolijke kleding en gezellige kleuren of juist in een hele chique outfit, jullie energie spat altijd van het podium.

Ik hoop dan ook van harte dat wellicht op een later moment in het jaar er toch gelegenheid is om elkaar fysiek te kunnen feliciteren met dit jubileum en dat onze Loonse gemeenschap weer mag genieten van jullie optredens. Tot die tijd moeten we het doen met de digitale felicitaties, vanzelfsprekend niet minder gemeend. Nogmaals van harte proficiat met deze mijlpaal, geniet ondanks alle beperkingen toch van het bijzondere jaar en van elkaar en laten we afspreken dat we elkaar in betere tijden, in goede gezondheid hopelijk, gaan ontmoeten.

 

Met vriendelijke groet,

Hanne van Aart  

Burgemeester

 

 

Laatste Blog Posts

20Jul2020

La Jeunesse sluit het seizoen toch feestelijk af!

Na 4 maanden elkaar niet gezien te hebben, niet samen gezongen, gefeest en gesproken, werd het toch mogelijk gemaakt om het jubileum seizoen feestelijk af te sluiten.

Donderdag 9 juli werd iedereen verwelkomt bij “’t Zusje” door Abraham en Sara, want het koor bestond  immers 50 jaar. Hans, de eigenaar van de brasserie had gezorgd voor koffie met iets lekkers erbij, waarbij iedereen op gepaste afstand binnen kon zitten, want het weer was in het begin van de avond regenachtig.  Er werden volop “Corona-ervaringen” gedeeld en andere ditjes en datjes. Rond 20:30 uur kwam Wethouder Jan Brekelmans het koor verrassen met een felicitatie , prachtige bloemen voor ieder lid en een oorkonde voor het gehele koor.  De volgende tekst is erop te lezen:.....

Lees verder
15May2020

Harmonie Kaatsheuvel feliciteert La Jeunesse!

.....

Lees verder

Onze Sponsoren

ontwerp en realisatie door Enviro Consult - Web Solutions