20Jul2020

La Jeunesse sluit het seizoen toch feestelijk af!

Na 4 maanden elkaar niet gezien te hebben, niet samen gezongen, gefeest en gesproken, werd het toch mogelijk gemaakt om het jubileum seizoen feestelijk af te sluiten.

Donderdag 9 juli werd iedereen verwelkomt bij “’t Zusje” door Abraham en Sara, want het koor bestond  immers 50 jaar. Hans, de eigenaar van de brasserie had gezorgd voor koffie met iets lekkers erbij, waarbij iedereen op gepaste afstand binnen kon zitten, want het weer was in het begin van de avond regenachtig.  Er werden volop “Corona-ervaringen” gedeeld en andere ditjes en datjes. Rond 20:30 uur kwam Wethouder Jan Brekelmans het koor verrassen met een felicitatie , prachtige bloemen voor ieder lid en een oorkonde voor het gehele koor.  De volgende tekst is erop te lezen:

Toegekend aan Koor La Jeunesse vanwege het 50 jarig bestaan van uw vereniging op 15 mei 2020. 1970-2020  Met erkenning en waardering voor de wijze waarop gedurende 50 jaardoor de leden van het koor op passievolle en hoogstaande wijze koormuziek ten gehore werd gebracht. Zowel de leden zelf als het luisterend publiek mochten daar al deze jaren van genieten. Ondertekent door secretaris a.i. Dhr A. de Kroon en Burgemeester Hanne van Aart.

Ook feliciteerde de wethouder de 2 leden die vanaf het eerste uur betrokken zijn geweest bij la Jeunesse: Mirjam Smits en Els Dingemans. Vol trots poseerden zij met deze prachtige oorkonde. Hij zal een gepaste plaats gaan krijgen.

Als klap op de vuurpijl werd het koor later op de avond naar buiten geroepen, inmiddels was het droog geworden en stonden 12 leden van 20something in de startblokken om een verrassingsoptreden te verzorgen.  Zij zongen 3 prachtige nummers voor La Jeunesse wat uiteraard enthousiast ontvangen werd. Dankjewel 20something voor dit prachtige gebaar en ook jullie hebben je eigen geplande concert uit moeten stellen vanwege de Corona en dit verplaatst naar 10 april 2020.

Omdat het weer inmiddels prima was om buiten te blijven, werd hier dankbaar gebruik van gemaakt tot 23:00 uur. Natuurlijk hoorde hier ook een hapje en een drankje bij.  Bij het huiswaarts gaan kreeg ieder lid nog een lekker gezond schaaltje tomaten mee waarop de volgende tekst te lezen was:   

 “Met heel veel disciplines en lekkere gezonde vitamines, mag je tussen het volhouden door, best wel even rusten hoor.

Een hele fijne vakantieperiode, dat is wat wij iedereen van harte toewensen en blijf gezond!

 

 

Laatste Blog Posts

15May2020

Harmonie Kaatsheuvel feliciteert La Jeunesse!

.....

Lees verder

Onze Sponsoren

ontwerp en realisatie door Enviro Consult - Web Solutions