30Apr2022

Bijzondere vrijwilligers van La Jeunesse ontvingen een lintje!

Bijzondere vrijwilligers van La Jeunesse ontvingen een lintje!

Op de dag voor Koningsdag is de lintjesregen van 2022 weer neergedaald in Noord-Brabant. Ook een echtpaar onder de gedecoreerden: Wim en Mieke Aussems!

Zij werden op de ochtend van  dinsdag 26 april 2022 thuis verrast met een koninklijke onderscheiding.

Toen Mieke en Wim dinsdagavond naar de huldiging in het Klavier gingen, verrasten leden van La Jeunesse hen met een muzikale erehaag. La Jeunessers zongen voor hun beide vrijwilligers een luid en duidelijk lang-zullen-ze-leven.

Mieke en Wim zijn vrijwilligers bij vele (10-15) verenigingen. Daarnaast zijn zij allebei al een jaar of twintig mantelzorger voor familieleden en vrienden. Zo zijn zij ook twee bijzondere enthousiaste vrijwilligers bij koor La Jeunesse. Mieke heeft ruim 26 jaar de kar getrokken bij de jaarlijkse Rommelmert! Zij verzorgt de PR, organiseert ze de laatste avond van het seizoen bij La Jeunesse en helpt ze altijd mee bij de diverse optredens en activiteiten van La Jeunesse. Ook Wim was vrijwilliger bij de jaarlijkse Rommelmert en helpt hij mee bij optredens en activiteiten van La Jeunesse.

Beste Mieke en Wim, Van Harte Gefeliciteerd met deze onderscheiding!

Deze is dik verdiend en zeer gegund door La Jeunesse.

Wij zijn trots op jullie.

        

 

 

 

Laatste Blog Posts

19Nov2023

Top herfstconcert door La Jeunesse en 20Something!

Afgelopen vrijdagavond 17 november 2023 was het zover. Na een lange tijd, door epidemie periode en dirigentenwissel bij La Jeunesse, werd het optreden van La Jeunesse samen met 20Something een feit. Ze hebben een prachtig mooi concert gegeven in een uitverkochte zaal in de Gildenbond in Kaatsheuvel. Veel gerepeteerd en lang naar uitgekeken en het was voor beide koren heerlijk om (samen) te zingen.

Het concert werd gepresenteerd door moeders en dochters uit beide koren. Hiermee werd de titel van het concert ‘GENERATIONS CONNECT’ en de band tussen La Jeunesse en 20Something nog eens heel zichtbaar......

Lees verder
19Oct2023

La Jeunesse en 20 Something In Concert!

La Jeunesse en 20Something hebben zolang beiden bestaan een goede connectie en mooie geschiedenis. Een aantal leden van 20 Something zijn kinderen van de leden van La Jeunesse.

Om de band tussen beide koren nog eens te bevestigen geven ze samen een herfstconcert genaamd GENERATIONS CONNECT......

Lees verder

Onze Sponsoren

ontwerp en realisatie door Enviro Consult - Web Solutions