30Apr2022

Bijzondere vrijwilligers van La Jeunesse ontvingen een lintje!

Bijzondere vrijwilligers van La Jeunesse ontvingen een lintje!

Op de dag voor Koningsdag is de lintjesregen van 2022 weer neergedaald in Noord-Brabant. Ook een echtpaar onder de gedecoreerden: Wim en Mieke Aussems!

Zij werden op de ochtend van  dinsdag 26 april 2022 thuis verrast met een koninklijke onderscheiding.

Toen Mieke en Wim dinsdagavond naar de huldiging in het Klavier gingen, verrasten leden van La Jeunesse hen met een muzikale erehaag. La Jeunessers zongen voor hun beide vrijwilligers een luid en duidelijk lang-zullen-ze-leven.

Mieke en Wim zijn vrijwilligers bij vele (10-15) verenigingen. Daarnaast zijn zij allebei al een jaar of twintig mantelzorger voor familieleden en vrienden. Zo zijn zij ook twee bijzondere enthousiaste vrijwilligers bij koor La Jeunesse. Mieke heeft ruim 26 jaar de kar getrokken bij de jaarlijkse Rommelmert! Zij verzorgt de PR, organiseert ze de laatste avond van het seizoen bij La Jeunesse en helpt ze altijd mee bij de diverse optredens en activiteiten van La Jeunesse. Ook Wim was vrijwilliger bij de jaarlijkse Rommelmert en helpt hij mee bij optredens en activiteiten van La Jeunesse.

Beste Mieke en Wim, Van Harte Gefeliciteerd met deze onderscheiding!

Deze is dik verdiend en zeer gegund door La Jeunesse.

Wij zijn trots op jullie.

        

 

 

 

Laatste Blog Posts

12Aug2022

In memoriam Henk Snaphaan

In memoriam

Henk Snaphaan.....

Lees verder
23Jul2022

Sfeervol optreden La Jeunesse bij Anton Pieck Festijn!

Een sfeervol optreden van koor La Jeunesse bij het Anton Pieck Festijn!

Tijdens het Anton Pieck Festijn in Kaatsheuvel, op een prachtige lokatie op het kerkplein tussen de Anton Pieckhuisjes mocht La Jeunesse samen met Vitamine C het muzikale gedeelte opluisteren......

Lees verder

Onze Sponsoren

ontwerp en realisatie door Enviro Consult - Web Solutions