15Jun2022

Het doek valt voor de jaarlijkse Rommelmert van La Jeunesse

Het doek valt voor de jaarlijkse Rommelmert van La Jeunesse

Tijdens de Algemene Ledenvergadering deden alle commissies hun jaarverslag en zo ook de rommelcommissie. Zij hadden van te voren een enquête gehouden onder de leden over het bestaansrecht van de jaarlijkse Rommelmert. Alle voor en tegens tegen elkaar afgewogen werd er besloten dat het doek ging vallen voor de Rommelmert van La Jeunesse. 26 jaar met veel liefde en plezier gedaan, maar aan alles komt een einde en stoppen op het hoogtepunt was hun motto!Ze hebben besloten andere leuke evenementen te gaan bedenken om deze saamhorigheid van zo’n weekend  te evenaren en om geld te generen. Dit zal ook minder fysiek belastend zijn voor vele leden.                                                                                                                                                                   

Ook de vaste vrijwilligers zijn ook op de hoogte gebracht en worden binnenkort uitgenodigd om deze periode op een gezellige manier af te sluiten. La Jeunesse bedankt hierbij dan ook alle sponsoren van harte voor de vele donaties en geschenken voor het rad van Avontuur, waarvan zovelen genoten en een gokje gewaagd hebben.

Ooit begonnen in een klein zaaltje in De Bosvaert en uitgegroeid tot een bekende Rommelmert in heel Brabant. Fijne, trouwe klanten die we ieder jaar mochten ontvangen en soms leek het best wel op een reünie. Bijzondere  verhalen komen naar boven en op de gekste plekken geweest om spullen op te halen. Met een hele grote groep alle spullen uit de auto’s halen en op z’n plek zetten in een van de drie zalen. Een chaos tot en met, maar op het einde van de zaterdag stond alles gegroepeerd en lag er geen vuiltje meer op de grond. Moe maar voldaan was het altijd weer spannend hoeveel bezoekers er op de koopzondag zouden komen. Beginnend met een bak koffie en een openingslied werd er afgeteld van 10 naar 0 en gingen de deuren open. Het was een geoliede machine en toch gingen de jaren tellen. Helemaal gesloopt na 3 dagen bouwen en sjouwen merkten we allemaal wel dat we geen 18 meer zijn en is gebleken dat in de Corona-periode zaken veranderd zijn. Bedrijven hebben het moeilijk gehad, daar wilden we niet zomaar meer aankloppen voor prijsjes en donaties.  Er zijn hele goede initiatieven ontwikkeld op het gebied van “gratis afhalen”, “vur elkaor”, “de spullenbank” etc. Onze doelstelling: geef mooie spullen een tweede kans is dus zeker bereikt en we kunnen met een heel goed gevoel terug kijken op 26 prachtige Rommelmerten, met dank aan U, onze opslagplaatsen,  gulle spullen-gevers,  trouwe bezoekers en rad-sponsoren! Graag ontmoeten we U op een van onze andere nieuwe activiteiten!

 

Het 'Doek' valt voor de rommelmarkt

Laatste Blog Posts

19Nov2023

Top herfstconcert door La Jeunesse en 20Something!

Afgelopen vrijdagavond 17 november 2023 was het zover. Na een lange tijd, door epidemie periode en dirigentenwissel bij La Jeunesse, werd het optreden van La Jeunesse samen met 20Something een feit. Ze hebben een prachtig mooi concert gegeven in een uitverkochte zaal in de Gildenbond in Kaatsheuvel. Veel gerepeteerd en lang naar uitgekeken en het was voor beide koren heerlijk om (samen) te zingen.

Het concert werd gepresenteerd door moeders en dochters uit beide koren. Hiermee werd de titel van het concert ‘GENERATIONS CONNECT’ en de band tussen La Jeunesse en 20Something nog eens heel zichtbaar......

Lees verder
19Oct2023

La Jeunesse en 20 Something In Concert!

La Jeunesse en 20Something hebben zolang beiden bestaan een goede connectie en mooie geschiedenis. Een aantal leden van 20 Something zijn kinderen van de leden van La Jeunesse.

Om de band tussen beide koren nog eens te bevestigen geven ze samen een herfstconcert genaamd GENERATIONS CONNECT......

Lees verder

Onze Sponsoren

ontwerp en realisatie door Enviro Consult - Web Solutions