16Dec2022

La Jeunesse te horen en te zien in december 2022

Lekker zingen op de Kerstklokkenloop in Loon op Zand  en op 17 december in de Sint Jan in Kaatsheuvel  op 24 december

Kerstklokkenloop zaterdag 17 december in Loon op Zand

De bedoeling van de Loonse Kerstklokkenloop is inmiddels bekend: samen met elkaar genieten van de bijzondere kerstsfeer die op zo’n avond in ons dorp heerst. Een sfeer die gecreëerd wordt door vele koren, muziekgezelschappen, optredens in verschillende vormen en op allerlei manieren. Het voorlopig overzicht van wat er die avond allemaal te zien, te horen én te beleven valt in de oude kern van Loon op Zand, is werkelijk indrukwekkend. Niet alleen zullen er deelnemers te zien en te horen zijn die vanaf de allereerste editie hebben meegedaan. Ook groepen, koren en andere initiatieven die voor de eerste keer acte de présente geven, zullen op hun eigen manier invulling geven aan de warme sfeer van deze avond. 

Ook La Jeunesse is hier weer te horen en te zien. Waar we staan, is iedere keer weer een verrassing, loop de route die op de site aangegeven staat en U zult ons vast ontmoeten in deze prachtige ambianze. Trek uw warme jas, sjaal en handschoenen aan en kom samen met ons alvast in de kerstsfeer! Mochten we U niet spreken, wensen wij U in ieder geval alvast fijne kerstdagen toe en een goed, gezond en gelukkig 2023!

 

Ook zingen wij op zaterdag 24 december op Kerstavond  de Nachtmis  om 21:00 uur in de Sint Jan te Kaatsheuvel. Deze is te vinden in de Hoofdstraat. De mis wordt opgedragen door celebrant Martin van Zutphen, Diaken.

U bent van harte welkom om samen met ons de geboorte van Jezus Christus te vieren.

Laatste Blog Posts

26Jan2024

La Jeunesse zet tijdens hun A.L.V. enkele leden in de bloemetjes!

Tijdens de Algemene Jaarvergadering van La Jeunesse in de Gildenbond werd er weer gezamenlijk terug geblikt op het vorige jaar en vooruit gekeken naar wat 2024 zal gaan brengen.

De mooie succesvolle uitvoering in november samen met 20Something werd nog eens aangehaald en ook het warme samenzijn onder de Kerstboom bij Van Gorp Uitvaartzorg werd als zeer aangenaam besproken. Het werken met een andere dirigente en de toetseniste die weer terug was van haar zwangerschapsverlof gaf het koor in 2023 weer nieuwe energie! Natuurlijk bleek ook de open repetitieavond een succes te zijn geweest, dus zeker voor herhaling vatbaar. Alle commissies mochten hun zegje doen, dus de koorcommissie, muziekcommissie, kledingcommissie, financiële commissie en kascontrolecommissie maakten hier dankbaar gebruik van......

Lees verder
17Dec2023

La Jeunesse zingt bij de Kerstboom vol sterren!

Bij het Patronaat, bij van Gorp Uitvaartzorg, in Kaatsheuvel staat een grote Kerstboom, die iedereen kan vullen met doorzichtige kerstballen, zodat een prachtige kerstboom vol sterren wordt.  Een heel mooi initiatief!

Afgelopen zaterdag 16-12-2023 heeft La Jeunesse bij de Kerstboom vol Sterren mooie Kerstliederen ten gehore gebracht. Als verrassing had Van Gorp Uitvaartzorg een prachtige Cheque voor La Jeunesse om haar te steunen! Dank je wel!.....

Lees verder

Onze Sponsoren

ontwerp en realisatie door Enviro Consult - Web Solutions