16Dec2022

La Jeunesse te horen en te zien in december 2022

Lekker zingen op de Kerstklokkenloop in Loon op Zand  en op 17 december in de Sint Jan in Kaatsheuvel  op 24 december

Kerstklokkenloop zaterdag 17 december in Loon op Zand

De bedoeling van de Loonse Kerstklokkenloop is inmiddels bekend: samen met elkaar genieten van de bijzondere kerstsfeer die op zo’n avond in ons dorp heerst. Een sfeer die gecreëerd wordt door vele koren, muziekgezelschappen, optredens in verschillende vormen en op allerlei manieren. Het voorlopig overzicht van wat er die avond allemaal te zien, te horen én te beleven valt in de oude kern van Loon op Zand, is werkelijk indrukwekkend. Niet alleen zullen er deelnemers te zien en te horen zijn die vanaf de allereerste editie hebben meegedaan. Ook groepen, koren en andere initiatieven die voor de eerste keer acte de présente geven, zullen op hun eigen manier invulling geven aan de warme sfeer van deze avond. 

Ook La Jeunesse is hier weer te horen en te zien. Waar we staan, is iedere keer weer een verrassing, loop de route die op de site aangegeven staat en U zult ons vast ontmoeten in deze prachtige ambianze. Trek uw warme jas, sjaal en handschoenen aan en kom samen met ons alvast in de kerstsfeer! Mochten we U niet spreken, wensen wij U in ieder geval alvast fijne kerstdagen toe en een goed, gezond en gelukkig 2023!

 

Ook zingen wij op zaterdag 24 december op Kerstavond  de Nachtmis  om 21:00 uur in de Sint Jan te Kaatsheuvel. Deze is te vinden in de Hoofdstraat. De mis wordt opgedragen door celebrant Martin van Zutphen, Diaken.

U bent van harte welkom om samen met ons de geboorte van Jezus Christus te vieren.

Laatste Blog Posts

27Apr2023

Gerrie met Lintje nog eens in het zonnetje gezet!

Afgelopen woensdagavond 26 april 2023 is de jaarlijkse bijeenkomst bij de burgemeester voor alle gedecoreerden.

Zo ook onze Gerrie die na het uitreiken van haar lintje in december, nu nog eens ten overstaan van alle aanwezigen gedecoreerden in het zonnetje werd gezet door onze burgemeester......

Lees verder
08Jan2023

La Jeunesse zet vele leden in de gesponsorde bloemetjes van “Ambianze Bloem en Sfeer”

Op de Allereerste plaats wenst het koor U een gelukkig, gezond en muzikaal jaar toe!

La Jeunesse zet vele leden in de gesonsorde bloemetjes van "Ambianze Bloem en Sfeer"......

Lees verder

Onze Sponsoren

ontwerp en realisatie door Enviro Consult - Web Solutions